slider-5

Vizyon

Profesyonel eğitim ve yönetim anlayışından hareketle, halk oyunları kulüpleri arasında lider, yenilikçi, disiplinli çalışma yöntemlerini, takım ruhu ile birleştirerek, halk oyunları mirasımızı ve birikimimizi uluslararası platformlara taşımak.

Verimli ve başarı odaklı çalışmalarla, halk oyunlarımızı geliştirmek ve yaygınlaştırmak için yapılan faaliyetlere, farklı bir bakış açısı sunarak kültürümüze katkı sağlayacak projelere imza atmaktır.

Misyon

Gençlerimiz başta olmak üzere, ulaşabildiğimiz herkese kültürümüzü tanıtıp sevdirerek, sosyal ve kültürel anlamda yetkin bireylerin oluşmasına katkıda bulunmak. Türk halk oyunlarını öğretip yaygınlaştırmak ve atalarımızdan miras aldığımız bu kültürü, yeni nesillere en doğru biçimde aktarmak için gerekli araştırmalarda bulunmak.

Değişime ve yeniliklere açık çalışmalarımızın bir hazine olarak gördüğümüz halk oyunlarımızı yaygınlaştırmak ve pekiştirmek, uluslarlarası festivallere katılarak, kültür zenginliğimizi dünyanın her bir köşesinde tanıtmak.